Velikonoční Leon Open

 

V sobotu 20.4., mezi velikonočními svátky, proběhl turnaj v kickboxu (všechny disciplíny s lehkým kontaktem) s názvem Leon Open v Mostě. Disciplíny pro děti a mládež byly především o rychlosti a pohybu. Konkrétně šlo o tzv. stužkovanou, kde si soupeři navzájem vytahují stužky umístěné za pasem. Dalšími disciplínami - nejen pro děti - byly pointfighting (přerušovaný zápas po zásahu), lightcontact  (nepřerušovaný zápas po zásahu) a kicklight (nepřerušovaný zápas s možností útoku i na nohy).

 

Z více než 150 soutěžících se neztratili ani zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov - jmenovitě , Dominik Vaculín, Sebastian Várady, Martin Slabý, David Jechníček, Adéla Tajchlová, Adam Hájek a Petr Vaculín.

 

 

Výsledky našich soutěžících:

Adéla Tajchlová - 1. místo v kategorii stužkovaná ml. žákyně do 140 cm

                            - 1. místo v kategorii pointfighting ml. žákyně do 140 cm

 

Adam Hájek - 1. místo v kategorii pointfighting ml. žáci do 140 cm

                      - 2. místo v kategorii stužkovaná (ribbons getting) do 140 cm

 

Petr Vaculín - 1. místo v kategorii forem muži+ženy (předvedení pěstní sestavy, nebo sestavy se zbraní dle vlastního výběru).

 

David Jechníček - 2. místo v kategorii stužkovaná st. žáci do 170 cm

 

Nejblíže ke třetí medaili měl Dominik Vaculín, který v posledních vteřinách neubránil náskok a skončil na čtvrtém místě v kategorii stužkovaná ml. žáci do 130 cm.

 

Sebastian Várady (stužkovaná ml. žáci do 130 cm) a Martin Slabý (stužkovaná ml. žáci do 150 cm) vypadli hned v prvních zápasech a tím se pro ně cesta k medailovým pozicím uzavřela. Sebastian získal medaili " Můj 1. zápas" za vůbec první účast v disciplíně stužkované.

 

Svěřenci trenéra Martina Dvořáka předvedli pěkné výkony a mají před sebou slibnou budoucnost.

 

 

Výjezd na tento turnaj byl podpořen z rozvojového fondu města Pelhřimova a dík za podporu patří i rodičům.